Friday, 7 February 2014

Paper Quilling Crafts No.3

Salam kasih sayang...

Bergembira sambil menyanyi membuat paper qulling lalala..Cara membuat kraftangan paper gulling ini tidaklah sesukar mana melainkan korang ada minat dam keratif.

Rose buquet punya situasi mood makin ke laut ini tetap juga gagahkan diri nak buat Paper Quilling Crafts No.3.bukan apa nanti kalau di tinggalkan makin malas pulak heee..

Ayuh haa..
kita cuci mata...
Kali ini berikan sentukan tengah bukaan untuk kad. Bersama di iringkan juga seketol bee.





Tak syok kalau ada bentuk love sebelah mari kita penuhi bentuk love kembali bersatu heee..



ps: Cantik tak? Ini nak hantar kat orang ni risau tuan suka ke idak adoii!!

10 comments:

  1. So cute.. even the bee are made by quilling?

    ReplyDelete
  2. wah sangatlah kreatif... simple tapi sweet

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya mudah kalau nak rumit makan masa juga.ini buat secara part time sahaja.

      Delete
  3. subhanallah kalau dah kreatif tu cantik je buat apa pun..salam perkenalan kembali

    ReplyDelete
  4. syukur. tak juga sis masih banyak yang perlu saya pelajar.oh ya salam kunjugan

    ReplyDelete
  5. cantik...dan kreatif..... bese oghang otak kiri camni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah sebab minat boleh sahaja sis

      Delete